Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Drame u Hajduku se nastavljaju. Ipak danas je klub potresla drama nad dramama. Mirjana Hrga je večeras u 10 do 8 s gostima razgovarala o situaciji koja je potresla klub nakon što je predsjednik Željko Jerkov dao ostavku, a sami 'Bili' zamalo izbjegli stečaj.


Tomislav Krka, odvjetnik Hrvoja Vukovića kojem je Hajduk dugovao malo više od 2 milijuna kuna izjavio je da je stečajni postupak nad klubom povučen, jer je Hajduk u zadnji trenutak odlučio platiti njegovom klijentu.

Vezani članci Slika nije dostupna FOTO: U tajnosti se udala Mirjana Hrga Slika nije dostupna Teme iz '10 do 8' u redovnom dijelu Dnevnika Nove TV

U splitskom studiju bio je dopredsjednik Skupštine Hajduka Mirko Klarić koji je naglasio da je klub isplatio Vukovića kako bi izbjegao stečaj, a ne zato što je on imao prvenstvo pred drugim dužnicima Hajduka.

>> Željko Jerkov podnio ostavku, Hajduk izbjegao stečaj

Mirjana Hrga naglasila je da je klub dužan 230 milijuna kuna, što će i službeno biti objavljeno u lipnju ove godine, a još najmanje 70 milijuna kuna duguje ostalim dužnicima.

U zagrebačkom studiju razgovarala je s Draženom Ladićem koji je govorio o svojim iskustvima s plaćanjima Hajduka.

Više u video prilogu.