Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Mađarska bez izbornika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon svega sedam utakmica za kormilom mađarske nogometne reprezentacija izbornik Peter Bozsik podnio je ostavku.

Pod njegovim vodstvom Mađari su upisali tri pobjede, te četiri poraza, a vrhunac loše serije bio je poraz na Malti u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2008. godine. 

Pročitajte i ovo Prosvjedi u Mađarskoj - 1 Nesretni Orbanovom vladom Nezadovoljni Mađari izašli na ulice: "Ne očekujem ništa od ove vlade, neće ništa promijeniti" Viktor Orban Parlament uskoro zasjeda Švedska bi uskoro mogla ući u NATO, Orban poručio: "Spor će uskoro biti riješen"

Mađari se trenutačno nalaze na šestom mjestu skupine C sa tri boda i gotovo nikakvim izgledima za plasman na završnicu EP-a.

"Pokušao sam biti realan, međutim vodstvo nogometnog saveza i mađarska javnost tražili su rezultate preko noći, a to je nemoguće. Ljudi očekuju samo pobjede, premda imamo momčad koja mora još mnogo raditi i učiti," kazao je Bozsik, sin slavnog Jozsefa Bozsika, člana legendarne mađarske "lake konjice", koji je preminuo 1978. godine.

Vodstvo Saveza ime 46. izbornika nogometne vrste objavit će do sredine studenoga, a momčad će u prijateljskom susretu protiv Kanade voditi izbornik U-19 reprezentacije Peter Varhidi.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene