Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Nogometaš izazvao masovnu tučnjavu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U rijetkim scenama za nogometne terene igrači brazilskog prvoligaša Botafoga potukli su se sa policijom, a jedan nogometaš i predsjednik kluba su čak i uhićeni.

Na gostovanju Botafoga kod Nautica u gradu Recifeu sve je započelo isključenjem gostujućeg igrača Andre Luisa, koji to nije najbolje primio. Prilikom izlaska sa terena gnjevni Luis je počeo gestama vrijeđati domaće navijače, čak je i bacio plastičnu bocu na tribine i začas ga je opkolilo desetak policajaca, do kojih ga je jedan zahvatom oborio na tlo. Odmah su reagirali nogometaši Botafoga i začas je počela opća tučnjava s policijom, koja je završila tek bacanjem suzavca na teren.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Teški dani Vučić poslao čudnu poruku te rekao da će sve objasniti: "Nije mi lako reći kakve smo vijesti dobili" Domagoj Ivanković i Domagoj Janković - 1 O Zokiju i Plenkiju Dva glumca došla na Markov trg pa najavili "Tvrdu kohabitaciju": Glavne uloge imaju predsjednik i premijer

Začetnik nereda Luis u lisičinama je sproveden u pritvor, kao i predsjednik Botafoga Bebeto de Freitas koji je nakon utakmice došao u policijski ured po svog igrača, no tamo je i ostao nakon što je porazbijao uredski namještaj.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene