Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U rijetkim scenama za nogometne terene igrači brazilskog prvoligaša Botafoga potukli su se sa policijom, a jedan nogometaš i predsjednik kluba su čak i uhićeni.


Na gostovanju Botafoga kod Nautica u gradu Recifeu sve je započelo isključenjem gostujućeg igrača Andre Luisa, koji to nije najbolje primio. Prilikom izlaska sa terena gnjevni Luis je počeo gestama vrijeđati domaće navijače, čak je i bacio plastičnu bocu na tribine i začas ga je opkolilo desetak policajaca, do kojih ga je jedan zahvatom oborio na tlo. Odmah su reagirali nogometaši Botafoga i začas je počela opća tučnjava s policijom, koja je završila tek bacanjem suzavca na teren.

Vezani članci Policijski službenik 01, ilustracija Policija objavila detalje incidenta u Splitu: Mladić koji je ukrao noževe iz trgovine i mahao njima po ulici danas na sudu Predsjednik RH Zoran Milanović Predsjednik Milanović objavio filmske plakate i kratko poručio: "Pa ti biraj"

Začetnik nereda Luis u lisičinama je sproveden u pritvor, kao i predsjednik Botafoga Bebeto de Freitas koji je nakon utakmice došao u policijski ured po svog igrača, no tamo je i ostao nakon što je porazbijao uredski namještaj.