Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Juventus: Borit ćemo se da zadržimo Buffona

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Juventusov predsjednik Giovanni Cobollo Gigli tvrdi da će se klub boriti 'noktima i zubima' kako bi zadržali vratara Gigija Buffona.

Nakon prijašnjih sugestija da će konačnu odluku prepustiti talijanskom reprezentativcu, Cobolli Gigli je sinoć izjavio: "Mi kao klub imamo obvezu razgovarati s našim vratarom i on ima pravo izraziti svoje namjere. No, naša je želja zadržati ga pod svaku cijenu. Što se nas tiče, pregovori su završeni. Ako ih neki klub želi ponovno otvoriti, mi ćemo opet reći NE". 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Buffon u Juventusu do 2013. Slika nije dostupna Buffon u Juventusu do 2012.

Juventusuv predsjednik inzistira da nikada neće prodati Buffona niti jednom od milanskih klubova, čega se naviše boje navijači Bianconera. 

Sam Buffon je prije nekoliko dana izjavio da još nije donio odluku o svojoj budućnosti u Juventusu.  

"Sve što se piše su samo nagađanja jer ja nisam s nikim razgovarao o svojoj budućnosti. Mogu samo reći da odluku neću donijeti sam, klub će svakako učestvovati u tome. Imamo čist i pošten odnos i međusobno se poštujemo. Ako i odem iz Juventusa, učinit ću to na način da klubu donesem dobit. Ako ostanem, svi će biti sretni", rekao je Buffon koji je prošlog ljeta mnoge iznenadio odlukom da ostane u "Staroj dami" kada je klub iz Torina ispao u talijansku drugu ligu nakon skandala oko namještanja utakmica. 

"Nitko me nije silio na to, to je bila moja želja. Bio sam oduševljen idejom da pomognem klubu pri povratku u Seriu A", tvrdi Buffon. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene