Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Capello: Ostajem u Realu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Fabio Capello nema namjeru odstupiti s mjesta Realova trenera unatoč jučerašnjem sramotnom porazu od 1:0 protiv Levantea na domaćem terenu. A unatoč manjku igrača, Capello je i dalje odlučan da u igru ne uvodi Davida Beckhama.

Gomila na Bernabeu ljutito je vrištala na kraju jučerašnjeg dvoboja u kojem je Levante po prvi puta u povijesti pobijedio kraljevski klub. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna VIDEO: Stigli Capello, Beckham i društvo Slika nije dostupna Capello ipak pozvao Beckhama

Bio je to Realov sedmi poraz u Primeri ove sezone, a četvrti u posljednjih 6 utakmica. Sada su 5 bodova iz Barce. 

Capello priznaje da navijači imaju razloga za frustracije. "Kritika je opravdana. Ja sam taj koji je uvijek govorio kako sam uvjeren da ćemo nove godine osvojiti neku od titula".

Capello drži da je poraz bio nepravedan, no tvrdi da 'nadmetanje' s njime mora prestati. 

"Uvijek je trener kriv jer on donosi odluke. Imali smo 6 ili 7 šansi za gol, a nisu nam dosuđena ni 3 jedanaesterca. Oni su pucali jednom i to je to. I zato mislim da rezultat nije pravedan. Poslije utakmice, pokušao sam oraspoložiti dečke u svlačionici", rekao je Capello. 

Talijan sada računa s time da će momčad revitalizirati neki od igrača koji su se oporavili od ozljeda - na utakmici s Levanteom nije mogao računati na Roberta Carlosa, Marcela, Cicinhoa, Raula Brava, Fernanda Gaga i Fabia Cannavara. 

Ništa od Beckhama

Katastrofu s Levanteom David Beckham odgledao je s tribina. Nakon utakmice novinari su Capella upitali ne dobiva li Beckham možda igru živaca. Capello je tada zarežao:  "Beckham me nije pobijedio ni u čemu. Ovdje je već tri godine a rezultati ni tada nisu bili baš dobri. Najbolji primjer je ligaška utakmica s Deportivom".

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene