Obavijesti Video Pretražite Navigacija

VIDEO: Stigli Capello, Beckham i društvo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Engleski nogometni reprezentativci stigli su u Zagreb, no VIP tretman ovoga je puta izostao. Englezi su morali proći carinsku kontrolu i tek tada se uputiti prema hotelu Esplanada gdje su smješteni. Cijeli dan u Zagreb pristižu i navijači Gordog Albiona.

Vrijednost ovih momaka procjenjuje se na više od 200 milijuna eura, no u zagrebačkoj zračnoj luci nisu imali nikakav poseban tretman.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Engleski navijači: Došli smo gledati kako gubimo Slika nije dostupna Beckham smiruje strasti: Ne tražimo osvetu protiv Hrvata

I dok su se Beckham i društvo trpali u autobuse pred očima velikog broja novinara, već su počela nagađanja da se Englezima vraća milo za drago. Isti tretman imali su i naši nogometaši pri lanjskome gostovanju u Engleskoj. 

Takve priče ne brinu engleske navijače. Već su počeli pristizati u Hrvatsku koja ih je izbacila s Eura, a njihova predviđanja su različita:

'Volio bih vidjeti osvetu, no mislim da nismo dovoljno dobri', misli jedan, dok njegov kolega s tribine misli drukčije: 'Ma nije to osveta, to je samo nogometna utakmica, ali mislim da bi trebali pobjediti.'

U očekivanju najvećeg kontigenta otočkih navijača, oni pristigli već su okupirali zagrebačke kafiće. Navijačka udruga tiskala im je posebne brošure gdje mogu naći sve potrebne informacije, od smještaja, prijevoza do pabova. Njihovo kretanje budno će danas i sutra pratiti i hrvatska policija.

Englesku izabranu vrstu sutra u Maksimiru čeka novi nogometni sraz s Hrvatskom, kvalifikacijska utakmica za plasman na SP 2010. godine.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene