Ivan Pernar moli Sinčića da se pomire
Ivan Pernar moli Sinčića da se pomire Foto: Patrik Macek/PIXSELL/Pixsell

Ivan Pernar na Facebooku je javno pozvao bivšeg političkog partnera Ivana Vilibora Sinčića da se pomire i zajedno izađu na predstojeće izbore.


Ivan Pernar koji se posvađao i razišao sa svojim partnerom iz Živog zida Ivanom Viliborom Sinčićem, javno ga je preko društvenih mreža pozvao na pomirbu prije izbora.

Vezani članci Ivan Vilibor Sinčić u Dnevniku Nove TV - 2 Sinčić objasnio zašto se pomirio s Pernarom, tvrdi da želi napustiti Europski parlament: "Bunjac je nasilnik, on ne smije dobiti taj mandat" Sinčić predstavio kandidate Živog zida za VII izbornu jedinicu - 3 Sinčić u ime koalicije "Dosta pljačke" predstavio program Karlovčanima

"Hrvatska nema vremena, ujedinjenje je nužno. Ovim putem želim pružiti ruku pomirenja predsjedniku Živog zida, Ivanu Viliboru Sinčiću.

Griješili smo jedni i drugi, žao mi je što sam ga nazvao izdajnikom i masonom, kada bih to o njemu mislio, ne bih mu danas pružio ruku. I dalje vjerujem u njegove dobre namjere i u njega kao osobu. Vjerujem da je i s njegove strane isto.

Pozivam ga da pređe preko svih loših stvari koje su se usljed neiskustva dogodile, da sjednemo za stol i zajedno izgradimo platformu koja će se suprotstaviti kriminalu HDZSDP-a.

Ono što nas je vezalo sve ove godine, veće je od onoga što nas je razdvojilo", napisao je Pernar.