Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Očekuje puno mandata

Kerum osebujno predstavio izbornu listu: "Isuse koji si svoju krv prolio za nas usliši vapaj i molitve moje majke"

Željko Kerum u svom je stilu predstavio listu s kojom ide na izbore.

Predstavljanje je održano u njegovu hotelu u Rogoznici, na kojem nije bio Mladen Grdović zbog, kako kaže Kerum, privatnih razloga.

Pročitajte i ovo Mladen Grdović pokazao tetovaže OBRATIO SE I KERUM Mladen Grdović kroz suze o izborima i tetovažama: "Virujen da će Torcida glasati za mene... Gledajte što jedino imam u životu" Željko Kerum, predsjednik Hrvatske građanske stranke ZA DNEVNIK NOVE TV Kerum: "U vladajućim strankama već je mala panika jer su mislile u 9. i 10. izbornoj jedinici napraviti velike rezultate. Ali situacija je sasvim drukčija"

Kerum je izjavio je da očekuje više mandata nego što neki misle te se nada sudjelovati u radu Vlade. Dovođenje ministarstva turizma u Split te rješavanje problema prometne infrastrukture neki su od ključnih dijelova programa. U svom govoru dotaknuo se i vjere.

"Moja majka je živa, Bog joj daj zdravlja. Ima 87 godina. Isuse koji si svoju krv prolio za nas usliši vapaj i molitve moje majke, jer naša je Kata i moja majka Dalmacija i Hrvatska. Onaj tko ne vjeruje, poštujem ga, ali u vjeri se čovjek izvuče. Sretno, idemo dalje", poručio je Kerum.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene