Obavijesti Video Pretražite Navigacija
odluke nauštrb građana

Most o situaciji u Klinici za tumore: "Na čelo treba doći nestranačka osoba"

Aktualno Galerija Zvonimir Troskot - 1 Zvonimir Troskot - 1 Foto: DNEVNIK.hr Zvonimir Troskot - 4 Zvonimir Troskot - 4 Foto: DNEVNIK.hr Zvonimir Troskot - 3 Zvonimir Troskot - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 Zvonimir Troskot - 2 Galerija 1/4 >>
Mostov kandidat za zagrebačkog gradonačelnika Zvonimir Troskot poručio je ispred Klinike za tumore da bi na čelo trebala doći nestranačka osoba iz reda zaposlenika, kojima bi se stvorilo sigurno radno okruženje u korist liječenja pacijenata.

Smatra i kako je prijeko potrebno ući u sukob s klijentelizmom koji je, ističe, možda opasniji i od same korpucije jer klijentelizmom Vlada, odnosno određena elita, donosi odluke nauštrb građana i postavlja osobe koje su stranački podobne.

Pročitajte i ovo Raskol u Mostu - 4 analiza raskola Kako se slomio Most? "Nije kriva samo lista, problemi se vuku iz kampanje" Marija Selak Raspudić Nastavak sukoba Selak Raspudić o raskolu u Mostu: "Zbog Miletića sam odustala od liste za europske izbore, ali nije samo on u pitanju"

"Te razmirice koje se događaju i ta trakavica stalno traje. Nažalost se sve te afere uvijek dignu prije samih izbora.

Postavljaju se osobe koje su više političke vezane, koje nemaju toliko možda iskustva sa vođenjem tako velikih sustava kao što su bolnice", rekao je Mostov kandidat za gradonačelnika Zagreba Zvonimir Troskot.

Njegov stranački kolega i saborski zastupnik Nikola Grmoja kaže da "pacijenti ne smiju biti žrtve nekakvih osobnih sukoba, unutarstanačkih sukoba".

"Činjenica je da nam liječnici odlaze iz svih ustanova, ali to je problem Vlade, zdravstveni sustav ne funkcionira", dodao je Grmoja.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene