Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PRVA NA REDU RIJEKA

Bitka za drugi krug: Sučeljavanja kandidata za četiri velika grada gledajte na Novoj TV i portalu DNEVNIK.hr

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nova TV idućeg tjedna donosi sučeljavanja kandidata za gradonačelnike 4 velika grada – Rijeku, Osijek, Split i Zagreb – koji su prošli u drugi krug. Pitanja će im postavljati Mislav Bago

Hrvatska je izašla na lokalne izbore, no prvi krug nije riješio pitanje gradonačelnika u četiri velika grada – Rijeci, Osijeku, Splitu i Zagrebu – koji se za pobjedu bore u nedjelju, 30. svibnja. Nova TV biračima donosi još jednu priliku da čuju što im kandidati, koji su njihovim glasovima dospjeli u drugi krug izbora, imaju za ponuditi.

Od ponedjeljka, 24. svibnja do četvrtka, 27. svibnja Nova TV svakoga dana točno u podne donosi sučeljavanje kandidata za gradonačelničke pozicije, a prvi su na redu kandidati za gradonačelnika Rijeke – SDP-ov Marko Filipović i nezavisni Davor Štimac.

Sučeljavanja će se održati uživo u studiju pod voditeljskom palicom Mislava Bage, a bit će zanimljivo čuti čime će, u samom finalu utrke, javnost pokušati uvjeriti da baš oni zaslužuju njihov glas.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Posjet Osijeku, Vukovaru i Slavonskom Brodu Plenković o problemima u Vinogradskoj: ''Pitanja u bilo kojoj zdravstvenoj ustanovi se ne rješavaju telefonskim pozivom premijera''

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Samo negativan test Dobre vijesti iz Njemačke: Skidaju nas s liste visokorizičnih zemalja, od nedjelje više neće biti potrebno ići u karantenu

''U samom smo završetku utrke za lokalnu vlast. Sučeljavanja su prilika za naše gledatelje da, možda i zadnji put, čuju o stavovima i potezima koji će utjecati na njihov život u lokalnim sredinama.

S druge strane, ovo je prilika i za kandidate da budu konkretni oko programskih planova koje će realizirati u naredne četiri godine. Sve oči sada su uprte u njih, bit će zanimljivo čuti čime će pokušati izboriti svoju dominaciju nad konkurentom'', najavio je voditelj debata na Novoj TV, Mislav Bago.

Sučeljavanja pratite uživo na Novoj TV i portalu DNEVNIK.hr od ponedjeljka, 24. svibnja do četvrtka, 27. svibnja u 12 sati, a njihove najvažnije dijelove i istoga dana u Dnevniku Nove TV.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene