Društvene mreže užarile su se od komentara na račun Mostove zastupnice Selak Raspudić. Ona je, naime, na konferenciji za novinare poručila građanima da ne slušaju političare kada je u pitanju cijepljenje. Jedan joj je prolaznik na to uzvratio da je i ona sama političarka.


Mostova zastupnica Marija Selak Raspudić na konferenciji za novinare u petak je poručila građanima da se savjetuju sa obiteljskim liječnicima o cijepljenju.

"Ne slušajte političare kada vam govore o cijepljenju. Većina njih o tome nema blagog pojma", rekla je.

U pozadini se, u petoj sekundi videozapisa, čuje glas jednog muškarca koji joj je u tom trentku dobacio - "Pa vi ste političarka".

Inače, u subotu je zadnji dan prikupljanja potpisa za pokretanje referenduma MOST-a. Oni traže izmjenu članka 17 Ustava i uvrštavanje epidemije i pandemije - u kojoj bi o ograničenju prava i sloboda odlučivao Sabor dvotrećinskom većinom.

Marija Selak Raspudić i Nino Raspudić Selak Raspudić: "Ne samo da nismo antivakseri, nego je neprimjereno ikoga nazvati tim uličarskim terminom koji omalovažava"

Nino Raspudić, Nikola Grmoja i Miro Bulj nakon kaosa u Saboru Pogledajte verbalni obračun Raspudića i Keleminca: ''Nja, nja, nja, jel vas HDZ plaća?'', "Referendum je laž!''

Također, traže da se iz Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti izbaci Stožer kao tijelo koje odlučuje o mjerama i da dosadašnje odluke Stožera mora potvrditi Sabor. A zahtijevat će i ukidanje COVID potvrda.

 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju