Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve prijavila pacijentica

Pokrenuta istraga: Liječnica cijepila više od 400 ljudi, ali ne zna se čime. U cjepivo umiješala ''nešto homeopatsko''?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Njemačko državno odvjetništvo istražuje liječnicu iz grada Konstanza za koju sumnjaju da je u svojoj ordinaciji cijepila 430 osoba cjepivom protiv koronavirusa u koje je navodno nešto bilo umiješano.

Državno odvjetništvo u njemačkom gradu Konstanzu, u okrugu Bodensee, istražuje liječnicu koju sumnjiče da je u ordinaciji cjepivom protiv koronavirusa, u koje je navodno nešto umiješano, cijepila 430 osoba ljudi, piše Fenix.

 

Glasnogovornik Okružnog ureda Bodenseekreis kazao da je nadležni Odjel za zdravstvo kontaktirao sve pacijenate koji su se došli cijepiti kod liječnice i svi će oni morati napraviti test na antitijela.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Građani se pobunili Došli se cijepiti pa im nakon dva sata čekanja na kiši rekli da - cjepiva nema: ''Ako su me sami naručili tog datuma za drugu dozu, zašto me ona onda ne čeka?''

Istragu je pokrenula pacijentica koja se i sama cijepila u toj ordinaciji. Liječnici je rekla da ju je strah nuspojava, a ona joj je, navodno, odgovorila kako se ne treba bojati jer je u cjepivo umiješala ''nešto homeopatsko''. Nakon konzultacija s obiteljskim liječnikom, žena je prijavila slučaj. Kasnije je ustanovljeno da kod tri pacijenta nisu pronađena antitijela unatoč tome što je primio obje doze cjepiva, piše Fenix.

Policija i Državno odvjetništvo u zajedničkom su priopćenju objavili kako sumnjaju da pacijentima nije ubrizgano cjepivo protiv koronavirusa te da pacijenti o tome ništa ne znaju. Liječnica istragu nije htjela komentirati.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene