Obavijesti Video Pretražite Navigacija
CJEPIVA IMA DOVOLJNO

SDP-ova gradonačelnica: Ne želim više nositi masku ni imati mjere zbog necijepljenih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
SDP-ova gradonačelnica Supetra Ivana Marković objavila je da više ne želi nositi masku niti se pridržavati mjera, a objasnila je i što ju je nagnalo na takvu odluku.

"S obzirom na to da je pravo izbora cijepiti se ili ne, ja koja sam cijepljena smatram da je onda moje pravo da više ne nosim masku", napisala je gradonačelnica Supetra iz SDP-ovih redova Ivana Marković u objavi na Facebooku.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Potvrđeno 200 slučajeva Delta-soj se rapidno širi u susjednoj državi, moguća nova odluka za one koji odbijaju cijepljenje: ''Za to nemamo vremena...''

''Smatram da sam time što sam primila cjepivo učinila puno više da zaštitim sebe, svoju obitelj, prijatelje i ljude oko sebe i više ne želim nositi masku i provoditi mjere zbog onih koji se ne žele cijepiti. Je li to njihov izbor? Ok, poštujem to. Ali isto tako ako je izbor cijepiti se ili ne, moj izbor je život bez maski i mjera jer time prvenstveno štitim one koji nisu cijepljeni'', napisala je Marković.

''Cjepiva ima dovoljno, svatko se može cijepiti i zaštititi sebe, stoga je moje nošenje maske i provođenje mjera komoditet svih ovih koji se ne žele cijepiti. Sorry, ali ja više zbog toga ne želim nositi maske niti provoditi mjere'', zaključila je gradonačelnica Supetra.
 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene