Obavijesti Video Pretražite Navigacija
pogledajte video

Ministarstvo objavilo ogledni primjer online nastave: ''Treba biti svjestan da neće sve proći glatko''

Ministarstvo znanosti i obrazovanja objavilo je ogledni primjer online nastave.

Zbog velikog interesa javnosti o održavanju nastave online zbog koronavirusa Ministarstvo znanosti i obrazovanja objavilo je kratki ogledni primjer lekcije iz biologije za 7. razred osnovne škole, koju je pripremila mentorica Helena Valečić, prof.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna objavilo ministarstvo 90 posto učitelja misli da se učenici dobro snalaze u nastavi na daljinu, otkrili što im je najveći problem Prazna učionica, ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) - 4 bit će i domaćih zadaća Ministrica Divjak poslala uputu osnovnim i srednjim školama: Evo kako će se odvijati nastava na daljinu

"Za cijeli svijet ovo je nova i teška situacija, zato treba biti svjestan da neće sve proći glatko. Bit će poteškoća po putu u osiguravanju sigurnog okruženja za učenje i poučavanje te implementiranje nastave na daljinu, gdje je to potrebno i od toga ne treba bježati. Upravo zato mislim da je pravi trenutak da svi budemo konstruktivni i odgovorni jer zajedno možemo prebroditi i ovakve krizne situacije", poručila je ministrica Blaženka Divjak.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene