Obavijesti Video Pretražite Navigacija
koja korona?

Runda za sve: Policija upala u istarski kafić, zbog onog što su tamo zatekli uhitili vlasnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pulska je policija u ponedjeljak potvrdila sumnju da je na području općine Marčane 67-godišnji državljanin Srbije otvaranjem kafića počinio kazneno djelo širenja i prenošenja zarazne bolest te ga je po završetku kriminalističkog istraživanja privela u pritvorsku jedinicu PU istarske.

Kako je u utorak priopćila PU istarska, vlasnik kafića zatečen je s djelatnicom i dva gosta. Radom na terenu policijski službenici prikupili su informacije da ugostiteljski objekt na području Marčane radi suprotno odluci Stožera civilne zaštite RH.

U ponedjeljak oko osam sati ujutro policajci su u ugostiteljskom objektu zatekli 67-godišnjeg vlasnika, 69-godišnju djelatnicu te dva gosta u dobi od 53 i 62 godine. Gosti su sjedili za stolom i konzumirali alkoholna pića, a ni oni ni djelatnica nisu nosili maske za lice.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna stvarno nevjerojatno! Sve maštovitiji kršitelji samoizolacije: Odlaze u trgovinu, čak i na policiju, a jedan je posebno briljirao

Pročitajte i ovo Koronavirus - Ljudi na prvoj crti - 4 ADIO PAMETI Jesu li oni čuli za mjere? Na Lošinju zaražena žena došla na sudsku raspravu, na Viškovu kod Rijeke gosti u otvorenom kafiću!

Zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti policijski službenici izdali su im prekršajne naloge, dok se protiv vlasnika objekta podnosi kaznena prijava te je po dovršetku kriminalističkog istraživanja u ponedjeljak navečer priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene