Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Podignuta optužnica

Vlasnica kafića u Koprivnici radila s koronom: Uz zaposlenicu i gosta, primila i inspektorice civilne zaštite

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Općinsko državno odvjetništvo u Koprivnici je podiglo optužnicu protiv 36-godišnjakinje zbog toga što je u svojem kafiću radila s dijagnosticiranom koronom.

Okrivljenu 36-godišnjakinju optužnicom se tereti da je 17. studenog radila u svojem ugostiteljskom objektu u Koprivnici iako joj je dijagnosticirana zaraza koronavirusom.

U kafiću je bila sa zaposlenicom i jednim muškarcem. Osim toga, u kafiću su bile dvije inspektorice civilne zaštite.

Zaražena vlasnica kafića sudjelovala je u provođenju inspekcijskog nadzora, a da inspektorice nije upozorila da je zarazna, čime je izazvala opasnost od širenja zarazne bolesti među ljudima.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Podnesene prekršajne prijave Gdje im je pamet? Bili u samoizolaciji pa krenuli u policiju rješavati poslove

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Granični prijelaz Tovarnik S krivotvorenim negativnim testom na koronavirus pokušao ući u Hrvatsku, dobio kaznenu prijavu i samoizolaciju

Protiv 36-godišnjakinje je podignuta kaznena prijava. Kazneni zakon za kazneno djelo širenja i prenošenja zarazne bolesti predviđa kaznu zatvora u trajanju do jedne godine.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene