Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nikad više zaraženih

Dok obaramo crne rekorde, oni prosvjeduju: Stanovnici nekoliko hrvatskih gradova na ulicama i trgovima iskazali svoje nezadovoljstvo radom Stožera

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagreb, Pula, Osijek, Split, Zadar i Šibenik iskazali su u utorak navečer svoje nezadovoljstvo propisanim epidemiološkim mjerama.

Pandemija koronavirusa u Hrvatskoj obara rekorde, a građani diljem zemlje organiziraju prosvjede jer se ne slažu s epidemiološkim mjerama ili uvođenje COVID potvrda, to jest širom upotrebom istih.

Zagreb, Pula, Split, Osijek i Šibenik javno su na trgovima iskazivali svoje nezadovoljstvo. U velikoj fotogaleriji pogledajte kako je to izgledalo.

Više stotina ljudi okupilo se i na Narodnom trgu u Zadru. Kolonom su se uputili do zgrade Županijskog suda te su pred vratima Suda ostavili svijeće.

Podsjetimo, na Markovu trgu već su građani prosvjedovali u ponedjeljak navečer. Građani su tada izjavili da je prosvjed spontan i da nemaju službenog organizatora. Građani su držali svijeće ili su ih postavili ispred ograde na trgu. 

Konzervativna katolička udruga Viligare na Facebooku je pozvala ljude na "razgovore ispred Markove crkve". Također, naveli su i da je cijepljenje prisilno i da se s time ne slažu. Na Markovu trgu bila je prisutna i policija, a prosvjed je prošao mirno.

Također, grupa je na Facebooku pozvala na sudjelovanje u događaju "Svjetlom protiv tame", a navedeni su gradovi Zagreb, Zadar, Split, Šibenik, Osijek, Pula i Vinkovci te vrijeme kada i gdje se sastaju. Na kraju piše da se sastaju "svaki dan", a u opisu piše - "Uključite se!".

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene