Obavijesti Video Pretražite Navigacija
stigla i policija

Prosvjed protiv COVID potvrda na Markovu trgu: "Okupilo se nekoliko desetaka građana, kažu da je spontano"

Aktualno Galerija Dino Goleš Dino Goleš Foto: DNEVNIK.hr Prosvjed na Markovu trgu - 1 Prosvjed na Markovu trgu - 1 Foto: DNEVNIK.hr Prosvjed na Markovu trgu - 2 Prosvjed na Markovu trgu - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Prosvjed na Markovu trgu - 3 Galerija 1/4 >>
Na Markovu trgu večeras je održan prosvjed protiv COVID potvrda. Pristup Markovu trgu ograničen, je li prosvjed prijavljen i kako je policija reagirala istražio je reporter Dino Goleš.

"Do uključenja u Dnevnik Nove TV iz policije nisu mogli potvrditi je li prosvjed prijavljen. Građani kažu da je okupljanje spontano i da nemaju službenog organizatora", izvjestio je Goleš i dodao kako je policija stigla na trg s dvije marice.

Pročitajte i ovo Prosvjedi protiv Covid mjera u Europi - 6 ''Odvratno ekstremno nasilje'' Prosvjedi diljem Europe: Policija pucala u zrak, ozlijeđeno najmanje sedam osoba Sunčana Glavak Bio je na prosvjedu u Zagrebu Eurozastupnica prozvala Kolakušića zbog licemjerja: "U business klasi se ne prosvjeduje"

Okupilo se nekoliko desetaka građana koji drže svijeće ili su ih postavili ispred ograda koje su postavljene na Markov trg nakon napada prošle godine.

Iako građani kažu da je okupljanje spontano konzervativna katolička udruga Viligare na Facebooku je pozvala ljude na "razgovore ispred Markove crkve", a na društvenoj mreži pišu i kako je cijepljenje prisilno i da se s time ne slažu, rekao je Goleš te dodao kako je na trgu 10-ak interventnih policajaca i za sad sve je mirno.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene