Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na druženju HDZ-ovaca

Božinović je pitao novinare kad su ga zadnji put vidjeli da se rukuje. Ove fotografije najbolji su odgovor

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Davor Božinović pitao je novinare kad su ga zadnji put vidjeli da se rukuje, a fotografije s nedavnog druženja HDZ-ovaca jasno su pokazale kako šef Nacionalnog stožera za civilnu zaštitu ipak ne koristi samo već uobičajeni pozdrav laktom.

Šef Stožera za civilnu zaštitu Davor Božinović jučer je na novinarsko pitanje zašto se političari ne pridržavaju mjera te se rukuju sa sudionicima skupova odgovorio protupitanjem: "Kad ste mene vidjeli posljednjih mjeseci da se se s nekim rukujem?" 

Pročitajte i ovo Davor Božinović I dalje samo do ponoći Božinović: "Situacija se nije poboljšala, odluka o radnom vremenu noćnih klubova će se produžiti" Davor Božinović Plan B? Božinović o legitimitetu Stožera: "Ne želim prejudicirati odluku, ali nećemo dopustiti da izgubimo kontrolu i popustimo pred epidemijom"

Iako se u brojnim situacijama Božinović pozdravlja laktom, fotografije s druženja u Novom Selu Palanječkom u organizaciji sisačkog HDZ-a snimljene 7. lipnja uvelike ga demantiraju.

Na njima se može vidjeti kako Božinović ipak ne zazire baš toliko od rukovanja budući da je pružio ruku te se zagrlio s mnogim posjetiteljima skupa, među ostalim i s djecom. 

Odmah po dolasku Božinović se rukovao s Ivanom Celjakom, predsjednikom gradske organizacije HDZ-a Sisak, a uslijedili su i srdačni susreti i rukovanja s kuharom, brojnim simpatizerima, pa i djecom

Podsjetimo, na pitanje tko je zakazao u provođenju mjera vezano za rukovanje, fotografiranje i nedržanje fizičke udaljenosti na skupovima Božinović je jučer rekao: "Zakazali su svi oni koji to rade, zakazali su za svoje zdravlje i za zdravlje svojih bližnjih. Sve ovisi o svakome od nas, otvorili smo gospodarstvo jer život mora funkcionirati, globalni lockdown  trajao je više od dva mjeseca, ali nema mogućnosti da bilo kakav državni sustav kontrolira svakog građanina."

Kako je protekao susret i s kim se sve rukovao Božinović, pogledajte u fotogaleriji. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene