Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Javni poziv

MORH prodaje službene pse: Sve prijave su dobrodošle, a poznate su i cijene

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Ministarstvo obrane Republike Hrvatske objavilo je javni natječaj za prodaju službenih pasa. Mogu se prijaviti svi, a početna cijena je 100 eura. Psi su proglašeni nesposobnima za daljnju obuku.

MORH je objavio natječaj na kojemu prodaje pet službenih pasa. Riječ je o četiri belgijska i jednom njemačkom ovčaru, koji su proglašeni nesposobnima za daljnju obuku.

"Na javni poziv mogu se javiti pravne i fizičke osoba, državljani Republike Hrvatske, pod uvjetom da ponudu dostavi na propisanom Obrascu javne ponude, sukladno uvjetima iz ovog javnog poziva", napisali su iz MORH-a.

Pročitajte i ovo Provjereno: Problemi s divljim svinjama na Cresu - 11 Priča Provjerenog Ubijaju janjce, napadaju ovce, a ne boje se ni ljudi: "Na otoku je već napravljen genocid, to su milijunske štete"

Pročitajte i ovo Loka I nije joj prvi put Heroj dana je na četiri noge: Loka nanjušila drogu u obiteljskoj radionici, na mjestu gdje je nitko ne bi tražio

Početna prodajna cijena iznosi 100 eura za svakog psa. Moguće je njihovo razgledavanje od 11. do 17. travnja 2023. od 11.00 – 12.00 sati uz prethodnu najavu.

Sve detalje možete doznati ovdje.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene