Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Došli mnogi koji nisu trebali

KAOS KOD LJUBLJANSKE BANKE Nitko ne zna kada ističu rokovi - 'Tretiraju nas kao stoku'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U zagrebačku poslovnicu Ljubljanske banke u ponedjeljak je stiglo 500-njak štediša. Rok je isticao danas samo za one koji su knjižicu stekli darovnim ugovorom, cesijom, ugovorom o darovanju, ugovorom o doživotnom uzdržavanju.

Velika gužva i kaos ispred zgrade u kojoj je poslovnica Ljubljanske banke u Zagrebu. Stotine štediša došli su zbog roka za potvrdu potraživanja na temelju štednje u Ljubljanskoj banci.

Pročitajte i ovo Tomislav Tomašević, gradonačelnik Zagreba - 3 Nova tehnologija Na ulicama uskoro novi niskopodni tramvaji: "Jedan košta kao manji dječji vrtić" Zagrebački Jarun Na Dan planeta Zemlje Na Jarun se više ne može automobilom: Dopuštenje imaju samo ove kategorije građana

Iako danas ističe rok samo za građane koji nisu štediše ni nasljednici, već imaju pravo na štednju zbog pravnog ugovora s izvornim štedišom, pred poslovnicu su došli i mnogi koji nisu trebali.

Karl Erjavec: Slovenija 2016. počinje s prvim isplatama štednje Ljubljanske banke

'Sramota za Sloveniju i sramota za našu zemlju da dozvoljava ovakvo omalovažanje svojih građana', kazao je jedan od štedša.

'Niti obavijest niti ništa, niti ne znam kakve bi mjere šta poduzela, šta treba radit nego od ljudi bedaka pravit, budalu', rekla je još jedna od štediša Ljubljanke banke.

'Ne propuštaju te unutra, ko stoku su nas tu tretirali. Užas', kazala je još jedna gospođa koja je stigla pred banku.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene