Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Vukelić ostaje ministar

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski je sabor večeras sa 29 glasova za, 69 protiv i dva suzdržana glasa, odbacio zahtjev SDP-a da se ministru gospodarstva Branku Vukeliću izglasa nepovjerenje zbog slučaja Brodosplit.

Saborska većina odbacila je i prijedlog klubova HSS-a i HSLS-a da se ministrima zabrani članstvo u nadzornim odborima državnih tvrtki.

Pročitajte i ovo Ukrajinski ministar poljoprivrede Solski osumnjičen za korupciju Ne slaže se s optužbama Osumnjičen ukrajinski ministar: Priskrbio si je državno zemljište vrijedno milijune dolara? Petra Buljan, novinarka primopredaja u četvrtak Damir Habijan službeno je novi ministar, nagađa se tko će ga zamijeniti u saborskim klupama: "To neće biti lako"

Sabor je prihvatio izvješća o prošlogodišnjem radu Državnog ureda za reviziju i obavljenim revizijama, kao i HNS-ov prijedlog zaključaka kojima je Državno odvjetništvo obvezano da u roku od šest mjeseci Sabor izvijesti o poduzetim mjerama u subjektima koji su dobili negativnu ocjenu držćavnih revizora.

U prvom je čitanju poduprt prijedlog zakona o tajnosti podataka, kojim Vlada predviđa da se tajnost podataka, umjesto po vrsti, ubuduće određuje po stupnjevima - 'vrlo tajno', 'tajno', 'povjerljivo' i 'ograničeno'.

Zastupnici su pristupili tajnom glasovanju o imenovanju suca Ustavnog suda.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene