Obavijesti Video Pretražite Navigacija
KAP PREVIŠE

Saldo sinoćnjeg Martinja: Troznamenkasti broj pijanih za volanom, jedna osoba teško ozlijeđena, a jedna smrtno stradala

Vožnja pod utjecajem alkohola - 1
Vožnja pod utjecajem alkohola - 1 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Vožnja pod utjecajem alkohola - 1 Vožnja pod utjecajem alkohola - 1 Foto: DNEVNIK.hr Vožnja pod utjecajem alkohola - 2 Vožnja pod utjecajem alkohola - 2 Foto: DNEVNIK.hr Vožnja pod utjecajem alkohola - 3 Vožnja pod utjecajem alkohola - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 llustracija Galerija 1/4 >>
Zbog proslave Martinja, policija je pojačala nadzor na cestama. U protekloj noći stotine prekršaja, a glavni uzrok je vožnja u alkoholiziranom stanju. U jednoj prometnoj nesreći život je izgubio 39-godišnjak.

Alkohol, nepažnja i noć s kobnim posljedicama u Donjem Miholjcu. U krvi je imao gotovo jedan zarez četiri promila. Alkoholizirani vozač osobnog automobila na mjestu je usmrtio vozača električnog romobila.

U Općoj bolnici u Zaboku, s teškim tjelesnim ozljedama završio je 22-godišnjak. S dva promila u krvi, vozio je brže od dopuštene brzine, zatim izgubio kontrolu nad vozilom. Automobil se zaustavio tek na nasipu i to okrenut na krov.

Karlovačka policija zaustavila je 300 vozača. Među njima osmero ih je vozilo i konzumiralo alkohol.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna UPOZORENJE VOZAČIMA Martinje je bilo veselo: Alkohol, droga, vožnja s mobitelom, bez pojasa... policija ne staje s kontrolama

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kažnjen s 10.000 kuna Pijan divljao po autocesti: Vozač srušio prometnu signalizaciju i nastavio voziti

A u Zagrebu i njegovoj okolici točno zabilježeno je 274 prometnih prekršaja. Od toga trećina zbog vožnje u alkoholiziranom stanju. Dio vozača trijeznio se u policijskoj stanici, među njima i rekorder s 2,33 promila alkohola u krvi.

Više o prometnim prekršajima i policijskim akcijama na proslavi Martinja možete pogledati u prilogu reporterke Dnevnika Nove TV Ivane Kopčić.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene