Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kažnjen s 10.000 kuna

Pijan divljao po autocesti: Vozač srušio prometnu signalizaciju i nastavio voziti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je kaznila vozača koji je pod utjecajem alkohola srušio prometnu signalizaciju i nastavio voziti.

U srijedu je oko 16:45 sati na autocesti A1 29-godišnji državljanin Austrije je upravljao Citroenom austrijskih nacionalnih registracijskih oznaka dok je imao 1,14 promila alkohola u krvi.

Dolaskom do dionice autoceste na području mjesta Zemunik Donji nije prilagodio brzinu stanju ceste, naletio je na privremeno postavljenu prometnu signalizaciju koju je oštetio te je nakon toga nastavio voziti, objavila je Policijska uprava zadarska.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna dovoljno informacija u javnom prostoru Božinović otkriva detalje o Fortenovi: "Policija se obratila DORH-u"

Pročitajte i ovo Ilustracija Slobodno se kretala Nije prvi put da je u blizini Hrvatske viđena crna pantera: Prošle zime se također tragalo za divljom životinjom

Istog dana je zaustavljen na području Ličko-senjske županije, nakon čega je priveden u službene prostorije zadarske policije, gdje je zadržan do otrežnjenja.

Vozač je kažnjen je novčanom kaznom od 10.000 kuna i izrečena mu je zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilom B kategorije na teritoriju Hrvatske u trajanju od osam mjeseci.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene