Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Baš bezobzirno

HDZ-ovo vozilo parkirao kao šerif, prolaznici ostali u nevjerici; Iz stranke poručili: "Vozač se sam prijavio policiji"

HDZ-ovo kombi-vozilo parkirano na parkingu za invalide
HDZ-ovo kombi-vozilo parkirano na parkingu za invalide Foto: DNEVNIK.hr/DNEVNIK.hr
HDZ-ovo kombi-vozilo bilo je nepropisno parkirano na mjestu za osobe s invaliditetom u Osijeku. DNEVNIK.hr dobio je pojašnjenje iz gradskog stožera stranke.

Pješaci, koji su se danas zatekli u ulici Kralja Zvonimira u Osijeku, neugodno su se iznenadili kad su naišli na nepropisno parkirano vozilo koje im je gotovo prepriječilo prolaz na nogostupu pored zgrade.

Naime, riječ je bila o HDZ-ovu kombi-vozilu koje je bilo parkirano na parkirnom mjestu predviđenom za osobe s invaliditetom pa je time oduzeto pravo vozačima kojima je to mjesto i namijenjeno, ali je i  otežan prolaz pješacima koji nisu mogli normalno prolaziti između automobila i zgrade.

Vozač se parkirao na parkirno mjesto blizu raskrižja s ulicom Otokara Keršovanija, a o svemu je DNEVNIK.hr saznao zahvaljujući fotografiji koju je poslao čitatelj. 

HDZ-ovo kombi-vozilo parkirano na parkingu za invalide Dio grada gdje je bilo parkirano HDZ kombi-vozilo Foto: DNEVNIK.hr/DNEVNIK.hr

Pročitajte i ovo HDZ putem Facebooka traži ispriku Nakon optužbi o plaćenim oglasima HDZ opleo po Možemo!: "Nisu nam se ispričali, među tim proturazvojnim ljevičarima vlada duh prošlosti"

Za komentar DNEVNIK.hr je upitao osječku podružnicu HDZ-a. 

“Za oduzimanje parkirnog mjesta osobi s invaliditetom nema nikakvog opravdanja. To je jednostavno nedopustivo.

Mladi vozač koji je upravljao kombi-vozilom shvatio je koliki je prekršaj napravio i sam se prijavio policiji zbog počinjenog prekršaja.

Ispričavamo se osobama s invaliditetom i svim građanima zbog neprihvatljivog ponašanja vozača", odgovorio je Stožer HDZ-a grada Osijeka.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene