Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon optužbi o plaćenim oglasima

HDZ opleo po Možemo!: "Nisu nam se ispričali, među tim proturazvojnim ljevičarima vlada duh prošlosti"

Hrvatska demokratska zajednica oglasila se objavom na Facebooku kojom su se osvrnuli na komentare Hrvatske biskupske konferencije, ali i nagle reakcije stranke Možemo! na navodno financiranje poljske desničarske stranke Pravo i pravda HDZ-ove kampanje, što je demantirao i sam Google.

"Hoće li nam se možemosi ispričati?", započinju svoju objavu nakon osvrtanja na Googleov demanti da stranka Pravo i pravda stoji iza njihovih oglasa.

"I ne pokušavši provjeriti o čemu se radi, Ivana Kekin, laka na presudama kao u neka bivša vremena, sazvala je breaking press kako bi zajapureno nasrnula na HDZ pod lažnom optužbom da nam je oglase plaćala poljska radikalna stranka Pravo i pravda.

U nedostatku bilo kakvih uspjeha u Gradu Zagrebu, platforma beznađa NE Možemo ionako kampanju svodi na otužna populistička podmetanja na račun drugih, a smeta im svatko tko poziva hrvatske građane da prouče izborne programe i sagledaju konkretne rezultate pojedine političke opcije.

Pročitajte i ovo Sandra Benčić na konferenciji za medije Proračun za kampanju im iznosi pola milijuna eura Možemo! predstavio politike za mlade: Naknade za nezaposlene, snižavanje dobne granice za glasanje...

Podsjetimo, i Tomašević je nedavno brzinom revolucionarnog prijekog suda i stisnutom lijevom pesnicom udario na HDZ da "plaća lajkove vijetnamskih botova“. Kad se pokazalo da se radilo o nečemu sasvim suprotnom, o kibernetičkom napadu na nas, nije se ispričao. Kao što se neće ispričati ni Kekin.

Osim 'duha prošlosti' koji vlada među možemosima, ovi slučajevi pokazuju i dubinu nesposobnosti i stvarni doseg 'politika' tih rigidnih, proturazvojnih ljevičara. Htjeli bi voditi zemlju, a bave se 'botovima' na našem FB-u! Koji 'državnici'!

Pročitajte i ovo Prva političarka stvorena umjetnom inteligencijom - 5 Predstavili Možemo! Ovo je Nitkolina: Prva hrvatska političarka stvorena umjetnom inteligencijom

Bilo bi im bolje da se napokon posvete problemu otpada i prometnom kolapsu u Zagrebu i da ukinu Tomaševićev harač, najviši porez na dohodak u Hrvatskoj, kojim Zagrepčanima otimaju plaće. No očito im bolje idu lažne optužbe, valjanje po cesti i lupanje loncima", napisali su u svojoj objavi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene