Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teški dani

Vladajuću koaliciju čeka 'vruća' jesen

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Teški dani čekaju vladajuću stranku. Kriza s jedne, izbori s druge strane

Već prvog radnog dana u središnjici HDZ-a sastao se Nacionalni odbor stranke. Nakon kratke ljetne stanke, vrh vodeće stranke opet je na okupu. Prvi sastanak, nacionalni odbor HDZ-a. Traženje izlaza iz krize i borba na izborima znak su da vladajuću stranku čekaju teški dani.

Pročitajte i ovo Branko Tunić Kazna od osam godina HDZ-ovac koji je zalijepio člansku iskaznicu na čelo osuđen za ratni zločin Andrej Plenković, Zoran Milanović - 3 na Plesu Novinari pitali Jandrokovića je li tampon zona, a ubacio se Milanović: "On je prefit"

'Neću imati depresiju, bit će sasvim sigurno vrlo intenzivno, čekaju nas naravno nove obaveze ali i izbori, međutim spreman sam za sve', kaže ministar vanjskih poslova Gordan Jandroković. Vraćanje gorućim problemima mnogima je, ipak, izbrisalo osmijeh s lica. Drugi, kažu, nisu ni prestali raditi. Ministar Čobanković dežurao je u Vladi dok su se njegovi kolege odmarali.

'Ja sam inače u Dubrovniku tako da nema godišnjeg uopće', rekla je Dubravka Šuica, HDZ-ova saborska zastupnica. Oni sretniji, preplanulog tena vraćaju se u stvarnost. 'Malo, pet dana nije baš neki odmor', rekao je ministar znanosti, obrazovanja i sporta Radovan Fuchs, govoreći o svojem godišnjem odmoru. Premijerka je na sastanak u HDZ-u stigla iz Istre, s pokretanja projekta Brijuni Rivijera. Sudeći prema prvom radnom danu, vladajuću stranku očekuje žestok tempo.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene