Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tema: Razvoj digitalnog društva

Vlada pozvala građane na prvo Twitter druženje!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vlada RH organizira prvo Twitter druženje - VladaUP, na kojem će odgovarati na pitanja koja se tiču razvoja digitalnog društva.

Druženje korisnika društvene mreže Twitter, koja se inače zovu tweetupi, održat će se u četvrtak 9. veljače u 18 sati u prostorijama Ministarstva uprave u Gajevoj 4 (prostor bivšeg Središnjeg državnog ureda za e-Hrvatsku).

Pročitajte i ovo Trajekt Jadrolinije u splitskoj luci Pismo vrhu kompanje Sindikat Jadrolinije traži ostavku predsjednika Uprave: ''Znao je da brod Oliver nije spreman'' Andrej Plenković sjednica Vlade Plenković: "U ponedjeljak nam sjeda 162 milijuna eura, a zatražit ćemo još 822 milijuna eura"

Na prvom Vladinom tweetupu na pitanja će odgovarati ministar uprave Arsen Bauk te pomoćnik ministra za modernizaciju i informatizaciju državne uprave Darko Parić. #VladaUP zajednički organiziraju inicijativa InternetZaSve i Vlada RH.

>> Vlada se pohvalila na uspjehu na Twitteru

>> Vlada na Twitteru najavila otkaze u slučaju 'Šalabahter'?

Za one koji neće moći doći, sadržaj susreta prenosit će se live prijenosom i tvitanjem.

'Tokom izborne kampanje družili smo se s Kukuriku koalicijom na #KukurikuUP eventu – vjerujemo da je svima koji su došli i pratili putem Twittera bilo zanimljivo i korisno. Izbori, pa i EU referendum su za nama, a nekadašnja Kukuriku koalicija danas je 'na vlasti' ili, kako bismo mi radije rekli, u poziciji državnih dužnosnika. Ovlasti i odgovornosti su velike, ali ne zaboravljamo kome, u krajnjoj liniji, državni dužnosnici polažu račune', stoji u pozivu inicijative InternetZaSve na na tweetup s Vladom RH.

Za prvi Vladin tweetup prijaviti se možete putem službenog Twtvitea.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene