Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Video: Zbog susjedinog stana, život im postao noćna mora

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bračnom paru Sinovčić iz Zadra miran život u njihovih 50-tak kvadrata stana u zadnjih 15 godina kvari nepodnošljiv smrad, vlaga i otpadanje stropa. Oni za sve krive državu jer je u ovom slučaju, kao i u mnoštvu drugih, došlo do lančane reakcije pogrešaka državnog aparata, lokalne samouprave i mnogih drugih.

Novinar Provjerenog istražio je priču Vinka i Štefice Sinovčić, koji su stan kupili prije 46 godina te u njemu planirali uživati pod stare dane. 

Pročitajte i ovo Screenshot žestoka svađa VIDEO Kaos na zadarskom gradskom vijeću, padale psovke i optužbe, a malo je nedostajalo da dođe i do tučnjave: "Vi jasno i glasno podržavate pedofile" Spašen medo u požaru spašen jedan poseban medo Prikuplja se pomoć za obitelj kojoj je izgorio stan, žena pred porodom. U manje od 24 sata donirano gotovo 23.000 eura: "Na neki način me sram..."

No, njihove je planove poremetila susjeda koja je prije 15 godina odlučila proširiti stan nadogradnjom u potkrovlju. Iskoristila je ratno vrijeme te je bez problema dobila dozvolu za nadogradnju, iako je riječ o kući u staroj gradskoj jezgri.

Od tada počinju problemi Sinovčića. Zbog loše izvedene nadogradnje, zidovi su počeli propuštati vlagu, a zbog nekvalitetnih temelja, cijela je zgrada počela tonuti. Sinovčići su podigli i privatu tužbu, građevinska inspekcija je izašla na teren, no sve je bilo bezuspješno.

Cijelu priču o nesnosnim uvjetima života bračnog para iz Zadra pogledajte u priloženom video prilogu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene