Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Snažno nevrijeme

VIDEO Tuča, pijavica i jaka kiša poharali dijelove Slavonije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Krovovi kuća i gospodarskih zgrada te voćnjaci i povrtlarske kulture na području Slavonskog Broda, Okučana, Našica i drugih mjesta u Slavoniji pretrpjeli su oštećenja usred snažnog olujnog nevremena.

Snimke i fotografije nevremena šaljite nam na moj.report@novatv.hr! Olujno nevrijeme praćeno tučom i jakom kišom poslijepodne je zahvatilo zapadni dio Brodsko-posavske županije, pri čemu su oštećene krovovi kuća, a štetu su doživjeli i voćnjaci te povrtlarske kulture.

Pročitajte i ovo Tuča u Splitu Snijeg na Dinari Jako nevrijeme pogodilo Dalmaciju: Pijavica na Šolti, tuča zabijelila Split Tornado Padaju rekordi VIDEO Prizori čudovišnog tornada koji izaziva jezu: Kamenje i tuča veličine bejzbolske lopte razbijali sve oko sebe

>> Grmljavinsko nevrijeme i tuča diljem Hrvatske

Od načelnika Općine Cernik Nikole Jugovića doznaje se da je u brdskim mjestima Opatovcu i Banićevcu pijavica oštetila 30-ak krovova kuća i gospodarskih zgrada.

Na teren su izašli vatrogasci kako bi pomogli pri saniranju šteta.

Nevrijeme je zahvatilo i istočni dio Okučana, a tuča veličine lješnjaka pričinila je štetu u voćnjacima i povrtlarskim kulturama.

Tuča je padala i na širem području Našica. U Feričancima su oštećeni usjevi.

Nevremena je bilo i u Stubičkim Toplicama, Sisku i Požegi, u Vinkovcima je snažan vjetar čupao stabla, a grmljavinski je pljusak oko 17 sati zahvatio i Zagreb. (D.M./Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene