Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Istražili smo

Glas naroda: Evo što najviše muči građane Hrvatske

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ekipa Nove TV istražila je što najviše muči stanovnike Hrvatske temeljem poruka na aplikaciji Glas Naroda.

Tragom poruka koje ste napisali na aplikaciju Glas naroda, ekipa Nove TV obišla je neka mjesta iz kojih ste se javili.

Pročitajte i ovo Video-zid Vjekoslava Đaića o povlačenju novca iz fondova Europske unije (Foto: Dnevnik.hr) - 7 Veliki planovi za ovu godinu Ugovoriti je jedno, a isplatiti drugo: Iako se Ministarstvo hvali projektima, novca iz EU fondova još uvijek nema Uvoz i izvoz živih životinja u prvih šest mjeseci 2018. godine (Foto: Dnevnik.hr) Problema ima i s drugim proizvodima Zabrinjavajući podaci o gospodarstvu: Izvozimo svinje, a uvozimo odreske

Reporter Nove TV Vjekoslav Đaić ističe kako većinu građana muči nedostatak posla zbog čega razmišljaju o odlasku iz zemlje.

"Svakodnevno nam se javlja stvarno puno građana iz cijele Hrvatske. Njihovi problemi su različiti, ali može se zaključiti da ih najviše muči nedostatak posla zbog čega mnogi razmišljaju o odlasku iz zemlje. Ima tu i svakodnevnih problema - od nedostatka javne rasvjete, loših cesta pa do nedovoljno mjesta u vrtićima.

Aplikacija je odlična stvar za sve kandidate na izborima, dakle i one buduće, jer mogu dobiti odličan uvid u širok spektar problema koji muče građane, a o kojima možda mnogi od njih nisu razmišljali. Zanimljivo je i da u mnoštvu nedaća i problema koji ih muče, građani Hrvatske nisu posustali duhom pa se i dalje znaju našaliti na vlastiti račun“, kazao je reporter Nove TV Vjekoslav Đaić.

Što muči stanovnike Viškova, Pazina i Bjelovara pogledajte u videoprilogu.

 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene