Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nastavlja se pojačana kontrola

Unatoč upozorenjima policija imala pune ruke posla: Prvi dan Martinja u Zagrebu uhvatili 53 vozača koji su zavirili u čašicu

Unatoč upozorenjima policije, zagrebački plavci prvi dan proslave Martnja uhvatili su 53 vozača pod utjecajem alkohola

Drugi je dan slavlja Martinja, a u Zagrebu je tom prilikom na Trgu bana Josipa Jelačića kršteno mlado vino. Iako su vinski biskupi zamolili policajce da budu prema njima blagi, policijske postaje i dalje pojačano prate promet.

Pročitajte i ovo Ivana Kopčić, novinarka Nove TV kad piješ - ne vozi Poznato koliko je sinoćnji rekorder napuhao: Drugoplasiranom neslavna titula pobjegla "za dlaku" Vožnja pod utjecajem alkohola - 1 KAP PREVIŠE Saldo sinoćnjeg Martinja: Troznamenkasti broj pijanih za volanom, jedna osoba teško ozlijeđena, a jedna smrtno stradala

Tako su u Zagrebu zabilježili 170 prometnih prekršaja od kojih su 53 počinili vozači pod utjecajem alkohola. Rekorder je pak 20-godišnjak koji je imao 1.55 g/kg alkohola.

„Apeliram na sve naše anđeleke čuvare, dakle hrvatsku policiju da budu blagi zbilja. Ne trebaju se baš izlagati tom vremenu i po cestama stajati da ne pokisnu. Ja mislim da nitko od ovih biskupa ne vozi u alkoholiziranom stanju jer tu su svi došli s taksijima. Oni su tolko umorni da ne mogu sjesti za volan, kako bi onda i vozili“, kazao je vinski biskup Josip Lipar.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene