Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Priveden muškarac

Provalnik prijetio policajcima, a jednog i napao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo teške krađe, prisile prema službenoj osobi te prijetnje, tridesetogodišnjak iz okolice Umaga kazneno je prijavljen te priveden u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske, izvijestila je u srijedu istarska policija.

Muškarca (30) se sumnjiči da je u subotu oko 20 sati u Savudriji provalio u stan iz kojeg je ukrao sef s novcem, oštetivši 73-godišnjaka za nekoliko desetaka tisuća kuna. Brzom reakcijom policije pronađen je u ugostiteljskom objektu u Rovinju, gdje je fizički napao policajca sprječavajući ga u obavljanju službene radnje.

Policajac je u tom događaju lakše ozlijeđen.

Utvrđeno je i kako je 30-godišnjak prijetio smrću policajcima te se protiv njega, uz kaznenu prijavu za kazneno djelo teške krađe i prisile prema službenoj osobi, podnosi i kaznena prijava za kaznena djela prijetnje.

Pročitajte i ovo Akcija uhićenja na otoku Krku Gotovo 1,4 milijuna kuna VIDEO Trojac razvalio bankomat u Malinskoj, ali policija im je ubrzo ušla u trag: Pogledajte dramatičnu snimku njihova uhićenja

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pokušaj ubojstva Strava u Međimurju: Provalio mu u kuću, izudarao ga pajserom i motkom pa pobjegao

Osumnjičenik je po dovršetku kriminalističkog istraživanja priveden u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene