Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pokušaj ubojstva

Strava u Međimurju: Provalio mu u kuću, izudarao ga pajserom i motkom pa pobjegao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Međimurska policija je za pokušaj ubojstva kazneno prijavila 29-godišnjaka koji je u Murskom Središću drvenom motkom i metalnim pajserom izudarao vlasnika kuće u koju je provalio, zbog čega mu je određen jednomjesečni pritvor.

Iz policije su u ponedjeljak priopćili da je osumnjičeni u noći na petak provalio u garažu i potom ušao u obiteljsku kuću 47-godišnjeg vlasnika koji je u tom trenutku spavao, a kojega je motkom i pajserom izudarao po tijelu i glavi te pobjegao iz kuće.

Pročitajte i ovo Ilustracija Gabela Polje Smetala mu buka pa je čekićem napao dvojicu mladića: 19-godišnjaka je izudarao po glavi, teško je ozlijeđen Damir Kosmač Ubojica na slobodi Pred djecom nasmrt zatukao ženu i tijelo bacio u Savu, a onda je počinio novi užasni zločin - batom za meso premlatio ljubavnika

U istoj sobi, naglasili su, tada je spavao i njegov maloljetni sin.

Ozlijeđeni 47-godišnjak je vozilom hitne pomoći prevezen u Županijsku bolnicu Čakovec gdje su mu utvrđene teže ozljede zbog kojih je zadržan na liječenju.

Uz prijavu za kaznena djela ubojstva u pokušaju te povrede djetetovih prava osumnjičeni 29-godišnjak predan je pritvorskom nadzorniku.

Iz policije navode i da je na prijedlog tužiteljstva u subotu doveden sutkinji istrage koja mu je nakon saslušanja odredila jednomjesečni pritvor.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene