Obavijesti Video Pretražite Navigacija
DHMZ

Uključeni meteoalarmi: Moguća grmljavinska nevremena i olujni vjetrovi, diljem zemlje pljuskovi

Moguća grmljavinska nevremena, DHMZ upalio upozorenja
Moguća grmljavinska nevremena, DHMZ upalio upozorenja Foto: Getty Images
DHMZ je za Kvarner, otoke i cijelu Dalmaciju upalio žuti ili narančasti alarm zbog grmljavinskog nevremena i olujnog vjetra. U većini zemlje najavljeni su pljuskovi.

Za Kvarner, otoke i cijelu Dalmaciju Državni hidrometeorološki zavod prognozu za nedjelju je upalio žuti i narančasti meteoalarm zbog grmljavinskog nevremena i olujnog vjetra. Žuti alarm označava potencijalno opasno vrijeme, a narančasti opasno vrijeme.

Pročitajte i ovo Vladimir Putin Provalili u tajne dokumente Hakeri razotkrili! Putin je u velikim problemima: "Ovo se nije dogodilo od početka rata"

DHMZ je najavio da će glavnina kiše biti navečer i u noći, a osobito na Jadranu i u predjelima uz njega. Ponegdje se očekuju i obilni pljuskovi s grmljavinom.

"Na istoku zemlje sunčana razdoblja i uglavnom bez oborina. Zapuhat će umjeren jugoistočni i južni vjetar, u gorju i jak s olujnim udarima, krajem dana prolazno zapadni. Na Jadranu jako i olujno jugo, navečer će na sjevernom dijelu oslabjeti i okrenuti na jugozapadnjak. Najviša dnevna temperatura većinom od 14 do 19 °C", objavio je DHMZ.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene