Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Traže reakciju dorh-a

Udruga Vigilare reagirala zbog zombija u centru Zagreba: ''Stvaraju se novi nasilnici i bolesnici''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Udruga Vigilare reagirala je na jučerašnji 1. Zombie walk, kada je u Zagrebu nekoliko stotina ljudi, ljubitelja horor-filmova, prošetalo maskirano u zombije. Poručili su da je to nasilje nad djecom.

''Namjerava li se tko oglasiti... Pravobraniteljica za djecu, DORH, netko...?

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Toliko nehumano Saborski zastupnik poludio na objavu udruge Vigilare: "Zar ih stvarno nije Boga strah?" Ilustracija UVAŽENA ŽALBA Vrhovni sud: ''Vigilare je kriv za diskriminaciju i uznemiravanje LGBTIQ osoba i njihovih obitelji''

Još jedna morbidnost na našim ulicama u kojoj se podvode najmlađi i, prigodno unakaženi, oponašaju ono u čemu ih se odgaja - horor-filmove.

Namjerno i sustavno izlaganje djece vizualnom nasilju je nasilje nad djecom.
Zbog ovog bi svaki roditelj trebao kazneno odgovarati.

Kakvom umu ovo može biti zabava? Ovo nije nikakva šala, nego stvaranje novih nasilnika i bolesnika...'', napisali su na svojoj stranici na Facebooku.

 

Među komentarima ima onih koji optužuju Vigilare da nisu reagirali na to što Crkva zataškava pedofile, koji prozivaju Vigilare da su sekta, ali i onih koji brane udrugu. ''Ovim ljudima je stvarno dosadno u životima, pa bi ih tribalo malo uposliti. Polja su nam zarasla u draču i makiju, a ovi bi taman bili dobri da to urede pa im ne bi padale na pamet takve manitoštine'', jedan je od komentara.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene