Obavijesti Video Pretražite Navigacija
RAZLJUTILI GA MEDIJI

Batarelo (opet) širi mržnju: "Povest ćemo (duhovni) rat protiv tetkica i izdajnika"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Čelnik udruge Vigilare, Vice Batarelo, na svom je Facebooku najavio "duhovni rat protiv neprijatelja".

Predsjednik udruge konzervativnih katoličkih aktivista Vigilare, Vice Batarelo, na Facebooku je objavio status u kojem najavljuje "duhovni rat protiv neprijatelja".

"Gledam ovaj performans lošeg špageti vesterna koji se odigrava ovih dana preko masovnih medija, spoj lavander mafije i kukavica iz Crkve i militantnih sekularista, podruglivaca i mrzitelja Crkve. Takvo prozirno i jadno. Mislite da ćete nešto postići u katoličkoj Hrvatskoj? Samo sanjajte. Kao katolički muž kažem, mi imamo zaštitnicu i kraljicu i povesti ćemo (duhovni) rat protiv neprijatelja koji se ponašaju kao tetkice i izdajnici", stoji u njegovoj objavi.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna stigle vrućine Batarelo protiv kratkih hlača na misi: "Prikaži kao katolički muž pravu malu žrtvu"

Pročitajte i ovo Vice Batarelo o pobačaju ODUŠEVLJEN Batarelo slavi odluku američkog Vrhovnog suda: "I mi u Hrvatskoj stvorit ćemo zakon koji će štititi nerođeni život i zabraniti ubijanje"

"Započeli ste rat a mi ćemo ga dovršiti i pobjediti. Nema predaje. Katolik Hrvat nikada neće prignuti svoju glavu pred (zlo)duhom vremena", zaključuje, među ostalim, Batarelo.

Batarelov status vjerojatno je reakcija na slučaj riječkog svećenika koji je odbio krstiti dijete lezbijskog para.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene