U zagrebačkoj zračnoj luci prije dva dana uhvaćen je putnik koji je pokušao prokrijumčariti gotovo četiri kilograma tekućeg kokaina.

Galerija


U zagrebačkoj zračnoj luci je uhvaćen je 38-godišnji državljanin Republike Srbije F. P. koji pokušao prokrijumčariti 3148 mililitara tekućeg kokaina u koferu.

Vezani članci Policija zaplijenila 800 kg kokaina (Foto: MUP Srbije) Srpski dileri pali s 800 kilograma kokaina: Odale ih fotografije kojima su se hvalili na Facebooku U Francuskoj zaplijenjeno više od jedne tone kokaina (Foto: AFP) Najveća zapljena u Francuskoj ove godine: Policija pronašla više od tone kokaina vrijednosti 74 milijuna eura

Pregledom kofera na rendgenu uočene su četiri plastične boce ispunjene tekućinom, a testovi su pokazali da je riječ o otopljenom kokainu. Droga je muškarcu oduzeta i predana na daljnje postupanje.

Zagrebačka policija izvijestila je da je muškarac tekući kokain kupio u Ekvadoru od ženske osobe i sakrio ga u bočice kozmetičkih proizvoda. U Zagreb je zrakoplovom stigao iz Amsterdama.

U zagrebačkoj zračnoj luci pronađena četiri kilograma tekućeg kokaina - 4
U zagrebačkoj zračnoj luci pronađena četiri kilograma tekućeg kokaina - 1 (Foto: Granični carinski ured Zračna luka i Pošta)