Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ZA STRADALE KOD POSUŠJA

Potresna komemoracija u Splitu: Danas su trebali doći na prva predavanja poslije praznika. Umjesto toga, za njih su upaljene svijeće

Aktualno Galerija U Splitu održana komemoracija za preminule u Posušju - 1 U Splitu održana komemoracija za preminule u Posušju - 1 Foto: DNEVNIK.hr U Splitu održana komemoracija za preminule u Posušju - 2 U Splitu održana komemoracija za preminule u Posušju - 2 Foto: DNEVNIK.hr U Splitu održana komemoracija za preminule u Posušju - 3 U Splitu održana komemoracija za preminule u Posušju - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 U Splitu održana komemoracija za preminule u Posušju - 4 Galerija 1/4 >>
U Kampusu splitskog Sveučilišta održana je komemoracija za osmero mladih stradalih mladih iz Posušja, od kojih je troje studiralo u Splitu.

U novogodišnjoj noći, u vikendici kraj Posušja, osmero se mladih osoba ugušilo plinom iz agregata. Od njih su se u Splitu danas oprostili studenti, profesori i vodstvo fakulteta.

"Kao mačem nas je presjekla vijest o strašnoj tragediji. "Izgubili smo osmero mladih ljudi. Izgubili smo osmero mladih života na početku njihovih putova. Napustilo nas je osmero djece koja su tek počela sanjati svoje snove", rekao je Nikola Koceić, dekan splitskog Prirodoslovno-matematičkog fakulteta.

Pročitajte i ovo Ruže postavljene u spomen osmero mladih iz Posušja VELIKA TRAGEDIJA Emotivni oproštaj razrednice mladih koji su stradali kod Posušja: "Kako srce skupiti u dlanove kad puca u milijun komadića?"

Pročitajte i ovo Lampioni zapaljeni u Splitu povodom tragičnog stradanja osmero mladih u BiH "Neizreciva tuga" I u Splitu se opraštaju od mladih preminulih kod Posušja, javila nam se i obitelj jednog stradalog

Danas su trebali doći na prva predavanja poslije praznika. Umjesto toga, za njih su upaljene svijeće.

"Naši Marija, Mirela i Stipe, uz ostalih petero mladih, nisu imali priliku ostvariti svoje odluke", rekao je na komemoraciji Mateo Marušić, član Studentskog zbora Split.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene