Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Neizreciva tuga"

I u Splitu se opraštaju od mladih preminulih kod Posušja, javila nam se i obitelj jednog stradalog

U Hrvatskoj je dan žalosti zbog smrti osmero mladih u novogodišnjoj noći kod Posušja.

Zastave su na pola koplja, a svijeće su upaljene i ispred zgrade FESB-a splitskog sveučilišta gdje je studiralo troje stradalih. Sućut izražavaju studenti i nastavnici, uprava Sveučilišta, ali i državni vrh.

Obratila nam se obitelj Ivana Miličevića, jednog od tragično preminulih te poručila kako zahvaljuje svima na izraženoj sućuti i podršci.

"Obitelj Ivana Miličevića želi zahvaliti svima na izraženoj sućuti i podršci", stoji u poruci.

 

"Nama je lako, ali kako je roditeljima. Bližnjima. Neće se zaboraviti nikada, ali mi ćemo sutra već lagano živimo normalno. Tu su veliki tragovi u obitelji. Vječni, ja mislim", rekao je jedan student.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Jednom mladiću pozlilo Tisuće se u Rakitnu oprostile od šestero mladih koji su preminuli na Novu godinu, plakao i biskup: "Pitanje zašto ostat će s nama dok budemo živi"

Pročitajte i ovo Ruže postavljene u spomen osmero mladih iz Posušja VELIKA TRAGEDIJA Emotivni oproštaj razrednice mladih koji su stradali kod Posušja: "Kako srce skupiti u dlanove kad puca u milijun komadića?"

"I nebo plače. Tužno. Čovjek ne može ne reći tu neizrecivu tugu koja je u svima nama", rekao je Dragan Ljutić, rektor Sveučilišta u Splitu

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene