Obavijesti Video Pretražite Navigacija
drama u splitu

VIDEO Hitna pomoć zapela u prometnom kolapsu, situaciju spasila mlada žena: "Ovo je nevjerojatno, život je nekome u pitanju"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U subotu su u Splitu tijekom prijepodneva vladale velike prometne gužve zbog čega ni vozilo hitne pomoći nije moglo proći, no u spas je priskočila jedna mlada žena.

U centru grada kolone su u subotu ujutro bile kilometarske, a veliki kolaps dogodio se u Zvonimirovoj ulici u Splitu. Usred tog kaosa zapelo je i vozilo hitne pomoći s uključenim rotirkama.

Pročitajte i ovo Ilustracija Prema zapadu VIDEO Prometna nesreća na zagrebačkoj obilaznici, vozilo se zabilo u ogradu Napadnut djelatnik Hitne pomoći novi incident VIDEO Pijan se potukao u kafiću pa napao vozača Hitne koji ga je spasio: "Nisam se mogao braniti, pao sam..."

"Život mi se okrenija. Hitna ne može proć, pa ovo je nevjerojatno, život je nekome u pitanju", kazala je čitateljica portala Dalmacijadanas koja je snimila prolazak vozila hitne kroz Zvonimirovu.

Situaciju je spasila mlađa žena koja je izašla iz svog automobila i strpljivo preusmjeravala druga vozila na lijevu i desnu stranu sve dok se put nije oslobodio te je Hitna pomoć uspjela proći.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene