Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zbog neprilagođene brzine

U prometnoj nesreći kod Okučana dvoje poginulih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sinoć oko 23.10 sati, na državnoj cesti D5 kod Okučana dogodila se prometna nesreća u kojoj su smrtno stradali 19-godišnji vozač i 34-godišnji putnik.

Sinoć oko 23.10 sati, na državnoj cesti D5 kod Okučana dogodila se prometna nesreća u kojoj su smrtno stradala dvojica muškaraca. 

Pročitajte i ovo Prometna nesreća između Glavica i Hana Nedaleko od Sinja Teška prometna nesreća u Dalmaciji: Motociklist poginuo u sudaru s osobnim automobilom Prometna nesreća u Splitu - 7 prometna nesreća Dvije osobe ozlijeđene: Udario pješaka pa završio na krovu

Policijski službenici i županijsko državno odvjetništvo na mjestu nesreće obavili su očevid kojim je utvrđeno kako je 19-godišnjak upravljajući osobnim automobilom, započeo pretjecati osobni automobil ispred sebe, pri čemu je zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad upravljačem. U zanošenju je vozilo sletilo u kanal udarivši u betonski kolni ulaz, nakon čega je u daljnjem kretanju nakon prevrtanja udarilo u kuću.

Na mjestu događaja smrtno su stradali 19-godišnji vozač i 34-godišnji putnik. 

Promet je državnom cestom D5 tijekom trajanja očevida bio zatvoren od 23.10 do 3.10 i preusmjeren obilaznim smjerovima. Pomoć prilikom izvlačenja mrtvih tijela pružili su pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Okučani i Javne vatrogasne postrojbe Nova Gradiška. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene