Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oglasila se uprava

Šokantan slučaj u dječjem vrtiću u Zaprešiću: Dijete moralo vaditi kruh iz toaletne školjke

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
U dječjem vrtiću Zaprešić dogodio se incident u kojemu je dijete bilo prisiljeno rukama vaditi kruh iz toaletne školjke.

Uprava dječjeg vrtića u Zaprešiću iskazala je duboko žaljenje nakon što je procurila informacija o incidentu s odgojiteljicom koja je, prema navodima, naredila djetetu da rukama izvadi kruh iz zahodske školjke.

Incident je postao javan nakon što je na Facebook stranici "Mamin blog" objavljeno pismo odgojiteljice, koje je navodno upućeno roditeljima djeteta, opisujući događaj.

Pročitajte i ovo Hrvoje Zekanović oglasio se Zekanović Zekanović o propucavanju Turudićeva automobila: "Svi znamo tko je kriv"

U pismu se navodi da je dijete, kršeći pravila o ručku, odbilo jesti kruh te ga je kasnije bacilo u WC i dio hrane naguralo u džepove, prenosi 24 sata.

Prema navodima u pismu, dijete je potom izvadilo kruh iz WC školjke, a odgojiteljica ga je upozorila na neprikladno ponašanje i nepoštivanje pravila skupine.

Pročitajte i ovo Tomislav Tomašević o obnovi - 1 190 milijuna eura Tomašević pohvalio obnovu Zagreba pa kritizirao ministra: "Nadam se da će država što prije to učiniti"

Uprava vrtića potvrdila je incident i izrazila žaljenje, ističući da su odmah poduzeli mjere kako bi dobili puni uvid u situaciju te da će se nakon toga poduzeti daljnje potrebne radnje i aktivnosti.

Unatoč tome, nisu otkrili detalje niti izravno potvrdili što se dogodilo, ali su sazvali hitan sastanak zaposlenika kako bi razmotrili daljnje korake.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene