Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Povlačenje proizvoda

Trgovački lanac poslao upozorenje kupcima: "Ne jedite to, puno je bakterija. Vratite ga u prvu trgovinu!"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Trgovački lanac Spar poslao je obavijest svojim kupcima da se povlači proizvod Premium losos graved 100 g zbog povišene količine bakterija. Kupci ga trebaju vratiti u najbližu trgovinu.

Trgovački lanac Spar poslao je obavijest svojim kupcima da se povlači proizvod Premium losos graved 100 g, dimljeni i narezani, proizvođača Bek-pušnica d.o.o., koji se mogao kupiti u njihovim trgovinama.

Razlog povlačenja je povišena količina bakterije Listerije monocytogenes, zbog čega proizvod nije u skladu s Uredbom 2073/2005 o mikrobiološkim kriterijima za prehrambene proizvode.

Pročitajte i ovo Ilustracija Objavio inspektorat Povlači se omiljena riba, ima parazita: Provjerite zalihe i nemojte je konzumirati

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna OBJAVIO INSPEKTORAT Povlače se omiljeni namazi: Provjerite zalihe, imaju sastojak koji može predstavljati rizik za zdravlje

Povlači se proizvod EAN koda: 3859892100100, pakirano dana: 5. 4. 2023., upotrijebiti do: 15. 5. 2023, te se odnosi isključivo na taj navedeni rok trajanja.

"Mole se kupci koji posjeduju ovaj proizvod da ga ne konzumiraju, već da ga vrate u najbližu poslovnicu Spara ili Interspara, gdje će im biti vraćen novac, čak i bez predočenja računa", priopćeno je iz tog trgovačkog lanca.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene