Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uvjeren da će sve dogovoriti

Tolušić: Pregovori idu svojim tijekom, nastavak u ponedjeljak

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tehnički ministar regionalnoga razvoja i fondova EU-a Tomislav Tolušić izjavio je u petak da pregovori HDZ-a i Mosta o formiranju Vlade idu svojim tijekom i nastavljaju se u ponedjeljak, te da se zasad o prekrajanjima ministarstava nije detaljno raspravljalo.

Na pitanje novinara za vrijeme obilaska poduzetničke zone u Lekeniku u Sisačko-moslavačkoj županiji, Tomislav Tolušić je rekao da pregovori o suradnji idu svojim tijekom i da će se nakon kratke stanke zbog zauzetosti nekih pregovarača nastaviti u ponedjeljak.

Pročitajte i ovo Plenković na TikToku "Je l' bilo ok?" VIDEO Pokazao par trikova, pokušao biti kul i šaljiv: Plenković postao tiktoker, njegov prvi video morate pogledati Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković na predstavljanju izbornog programa - 2 predstavljen program Plenković otkrio tko su iznenađenja na listama HDZ-a: Objavio koliko će podići plaće i mirovine

'O mogućim prekrajanjima ministarstava dosad se nije govorilo u detaljima, pa vjerujem da će o tome biti riječi tijekom daljnjih pregovora. Uvjeren sam da će se stvari dogovoriti na opće zadovoljstvo svih koji sudjeluju u pregovorima, HDZ-a kao glavnog partnera sa 61 mandatom i Mosta kojeg želimo kao našeg partnera s 13 osvojenih mandata. Hoće li se razdvajati energetika i gospodarstvo vidjet ćemo tijekom pregovora', rekao je Tolušić. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene