Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Dirnuo sam u niz osinjih gnijezda"

Tolušić se oglasio o lažnim fotografijama: "Bandi poručujem da se namjerila na krivog"

Ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić (Video: Dnevnik.hr)
Ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić (Video: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr
Ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić komentirao je montirane fotografije koje je danas objavio tjednik Nacional, a na kojima navodni ministar u društvu prostitutke konzumira kokain.

"Uvodim red u svoj sektor, čistim kriminal dvije godine, dirnuo sam u niz osinjih gnijezda. Drago mi je zbog toga i bit ću još žešći. Svi koji misle da će to riješiti prijetnjama, podmetanjima i medijskim pritiscima to mogu zaboraviti. Očekujem da će policija i DORH vrlo brzo odraditi posao, a bandi koja se zaigrala poručujem da se namjerila na krivog i da počnu pakirati kofere", kazao je Tolušić.

Pročitajte i ovo Novi ravnatelj SOA-e - 4 Novi sukob s Plenkovićem Hajdaš Dončić za Dnevnik Nove TV otkrio kad će Milanović riješiti imenovanje novog šefa SOA-e Andrej Plenković i Zoran Milanović - 1 Nastavak trzavica Što je i kako SOA radila u slučaju Ivana Turudića? Milanović ne odustaje, Plenković ne posustaje

Fotografije za koje je, prema pisanju Nacionala, SOA utvrdila da su lažne, komentirali su i iz Vlade te poručili da je riječ o "perfidnoj i protuzakonitoj krivotvorini".

Podsjetimo, tjednik Nacional u današnjem broju objavio je montirane fotografije ministra poljoprivrede Tomislava Tolušića u kojima navodno u društvu prostituke konzumira kokain.

Na fotografijama se vidi navodni ministar Tolušić koji sjedi u fotelji, a na njemu sjedi crnokosa žena golih nogu. Lica su im zamućena, a na jednoj fotografiji čini se kao da se muškarac sprema ušmrkati kokain.

Fotomontaže su, kako piše Nacional, trebale poslužiti za kompromitaciju Tomislava Tolušića, aktualnog ministra poljoprivrede i šumarstva te potpredsjednika Vlade, u "vjerojatno najbeskrupuloznijem pokušaju obračuna s jednom javnom osobom u posljednje vrijeme".

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene