Među 8500 trkača u Zadru, dio pozitivne priče bili su i zaposlenici Vipneta koji već godinama daju svoju punu podršku ovom globalnom humanitarnom projektu. Biti dio utrke Wings for Life World Run i za njih je poseban doživljaj koji prati neponovljiva i emotivna atmosfera.

Galerija Tim koji ne odustaje! (Foto: Vipnet) Željka Šaban Miličić utrku je istrčala na Floridi (Foto: Željka Šaban Miličić) Željka Šaban Miličić utrku je istrčala na Floridi (Foto: Željka Šaban Miličić) +5 Zaposlenike Vipneta trenira hrvatska triatlonka Željka Šaban Miličić (Foto: Sandro Sklepić)

Galerija Tim koji ne odustaje! (Foto: Vipnet) Željka Šaban Miličić utrku je istrčala na Floridi (Foto: Željka Šaban Miličić) Željka Šaban Miličić utrku je istrčala na Floridi (Foto: Željka Šaban Miličić) +5 Zaposlenike Vipneta trenira hrvatska triatlonka Željka Šaban Miličić (Foto: Sandro Sklepić) Svoje zaposlenike Vipnet je okupio u Vip Running Team prije više od dvije godine. Ove godine u Zadru 60 članova Vip Running Teama i tima Korak više u koji su se svi mogli uključiti pretrčalo je 600 kilometara. Utrku Wings for Life podržavaju već treću godinu zaredom.

Vezani članci Padobranci se spustili u Zadar (Foto: Dnevnik.hr) "Četvorka s neba" iznenadila trkače i gledatelje u Zadru S utrke Wings for Life (Foto: Dino Stanin/PIXSELL) Utrka koja je spojila Zadar s cijelim svijetom: "Ovo je prekrasno! Trčali smo za jedan viši cilj"

"Osim prihodom od kotizacija, Vipnet je odlučio dodatno pomoći Hrvatskoj udruzi paraplegičara i tetraplegičara preko svoje dobrotvorne fundraising platforme "Čini pravu stvar", rekla je Martina Rizman Matić, direktorica korporativnih komunikacija Vipneta.

Donacije su pomogle već 38 udruga. Cilj je osobama iz udruge podići kvalitetu života, a ujedno im i pokazati da nisu sami i da nisu zaboravljeni.

Josip Sever, amabasador Vipnetova izazova na platformi "Čini pravu stvar", otvaranjem ovog izazova potiče i one koji ne trče na humanitarno sudjelovanje. "Svojom donacijom čine pravu stvar", rekao je Josip koji svake godine trči u Zadru.

Za veliki broj kilometara koje članovi Vip Running Teama pretrče u Zadru, između ostalog, zaslužna je njihova trenerica Željka Šaban Miličić. Prošlogodišnja je pobjednica zadarskog izdanja utrke pa je ove godine odabrala utrku na Floridi. Nekoliko minuta prije starta utrke iz gradića Sunrise poslala je podršku svojim kolegama.

Tim koji ne odustaje! (Foto: Vipnet) Željka Šaban Miličić utrku je istrčala na Floridi (Foto: Željka Šaban Miličić) Foto: Željka Šaban Mili?i?

"Dragi Vipovci, iako nisam s vama, želim vam sreću! Uživajte u svakoj sekundi, prođite što više koraka i vidimo se u Zagrebu", javila se Željka.

Tim koji ne odustaje! (Foto: Vipnet) Željka Šaban Miličić utrku je istrčala na Floridi (Foto: Željka Šaban Miličić) Foto: Željka Šaban Mili?i?

Za zaposlenike Vipneta ovo sigurno nije zadnja utrka. Svi koji sudjeluju svjesni su toga da upravo ova utrka osvještava o važnosti pomaganja drugima koji nisu u istoj situaciji i to je glavni razlog zbog kojeg ne odustaju.


 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju