Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dio završio u bolnici

Na zagrebačkoj norijadi dvije osobe teže ozlijeđene: Policija objavila detalje

Zagrebački maturanti na norijadi - 5
Zagrebački maturanti na norijadi - 5 Foto: Sanjin Strukic / PIXSELL
Tijekom obilježavanja "Dana zagrebačkih maturanata", morala je intervenirati policija, ali i hitna pomoć.

Od 11 do 20:40 je na prostoru Trga bana Josipa Jelačića i Bundeka održana je tradicionalna proslava "Dan zagrebačkih maturanata". Policajci su postupali prema jednoj osobi prema kojoj su uporabljena sredstva prisile zbog sprečavanja bijega osobe koju treba privesti na kriminalističko istraživanje.

Pročitajte i ovo Policija i dalje istražuje slučaj - 3 Kriminalističko istraživanje Policija objavila mučne detalje: Sin šefa policije i prijatelji prebili mladića, ima ozljede opasne po život Policijski očevid u Kaštel Štafiliću Užas u Kaštelima Sjekirom polomio lubanju muškarcu, drugoga ustrijelio: Liječnici objavili najnovije detalje

Tijekom proslave, dvije osobe su teško ozlijeđene, a jedna lakše. U sklopu cijele proslave Dana maturanata, nisu zabilježena oštećenja imovine građana.

Tijekom okupljanja na prostoru Bundeka iza 17 sati, nakon zaprimljene dojave o sukobu nekoliko maturanata, policijski službenici postupali su prema 21-godišnjaku kojeg su priveli u službene prostorije policije.

U sukobu su dvojica mladića starosti 19 godina ozlijeđena te im je liječnička pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru Zagreb gdje je kasnije utvrđeno kako je jedan od njih teško ozlijeđen, a drugi lakše. Kriminalističko istraživanje je u tijeku kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog događaja.

Pročitajte i ovo Prevrnuo se traktor s maturantima - 3 Tradicionalna proslava Norijada u Istri pretvorila se u crne slike, 16 maturanata ozlijeđeno: "Traktor je bio na boku, prikolica isto. Uopće ne razmišljate u tom trenutku"

Iza 20 sati u Ulici Dragutina Tadijanovića Gavrana, u sukobu nekoliko nepoznati osoba teško je ozlijeđen maloljetnik kojem je liječnička pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene