Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U tijeku plovidbe Savom od Rušćice prema Davoru sinoć je pod još nerazjašnjenim okolnostima s riječnog broda "Panonije" nestao 52-godišnji D. M. iz Davora, strojar na tom brodu.


Sumnja se kako je pao u rijeku. Po obavijestima iz brodske policije nesreća se dogodila kad je strojar napustio zajedničku prostoriju u kojoj se nalazio s ostalom četvoricom članova posade. Kad su primijetili da ga nema, kapetan je nestanak prijavio policiji.

Vezani članci Lisice, ilustracija Kazna za hladnokrvno ubojstvo: U Zagrebu osuđen mladić, ubio je novog dečka bivšeg partnera Skulptura kod Hendrixova mosta u Zagrebu Kameno lice u Savi: Što se krije iza skulpture koja proviruje iz rijeke u blizini Hendrixova mosta?

Sinoć je pokrenuta potraga i nastavljena danas, ali neuspješno. S policijom u njoj sudjeluju i predstavnici brodske Lučke kapetanije te vlasnika broda Dunavskog Loyda.

Inspektor sigurnosti plovidbe Lučke kapetanije Damir Simić kaže kako se još utvrđuju sve okolnosti događaja, a za sada nema naznaka o kršenju radnih zadataka.