Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Cipek u Dnevniku Nove TV

"U inicijativi 'U ime obitelji' ne razumiju da je sloboda medija osnova demokracije"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Politički analitičar Tihomir Cipek u Dnevniku Nove TV je komentirao odluku inicijative 'U ime obitelji' da uskrati akreditacije dijelu medija.

Gostujući u Dnevniku Nove TV, politički analitičar Tihomir Cipek komentirao je odluku inicijative 'U ime obitelji' da dijelu medija uskrati pravo na javljanje iz njihova stožera prilikom čekanja rezultata referenduma o braku.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna U organizaciji udruga Referendum o braku: U subotu u središtu Zagreba marš 'Glasam protiv' Slika nije dostupna Čelnica inicijative 'U ime obitelji' Željka Markić na Šipanu bespravno sagradila luksuznu vilu?

REFERENDUM O BRAKU: Zatvorena birališta, do 16 sati izašlo 26,75% birača

'Radi se o lošoj odluci koja pokazuje da u inicijativi ne razumiju da je sloboda medija osnova demokracije', rekao je Cipek.

Dodao je da nigdje u Europi nije zabilježen sličan slučaj, što je za njega zabrinjavajuće.

Cipek je komentirao i reakciju medija, koji su se međusobno solidarizirali tako da je i većina onih kojima su akreditacije od strane 'U ime obitelji' odobrene, odbila izvještavati iz stožera te inicijative.

'Za razliku od inicijative, mediji su pokazali da razumiju važnost slobodne riječi za demokraciju', kazao je Tihomir Cipek.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene